CUPA INTER-CLUBURI PAUL TOMITA – SUNGARDEN ETAPA 2

CUPA INTER-CLUBURI PAUL TOMITA – SUNGARDEN ETAPA 2

 

REZULTATE COMPETITIE

 

1.

Attila Kadar – Coman Laurentiu (0.5 Attila/Lulu)

2.

Viorel Coman – Stoia Calin (1 up Calin) 
3. Nicolae Capusan – Vinersar Florin (1 up Florin)
4. Mircea Ciceo – Daniel Morar (1 up Morar)
5. Mihaela Pal – Florin Popa (2 up Mihaela)
6 Oliver Heim – Dan Ursu (1up Oliver)
 

7.

Dan Danci – Iulian Strajan (2 up Dan)

8.

Attila Szeplaki – Mihai Muresan (2 up Miti)
9. Laura Stoia – Alin Gavozdea (3 up Alin)
 

10.

Romulus Diudea – Vasile Pascu (3 up Vasile)
11. Ciprian Dragoste – Jonathan Diamantino (3 up Ciprian)
33 pct
 

12.

Mircea Ilea – Stelian Aldea (0.5 Mircea/Stelian)
13. Mihai Muresan – Dan Puscas (2 up Mihai)
Total PT  
5 puncte
 Total SG 7 puncte
 

Total Zi 1 + 2 PT

12.5 puncte
Total Zi 1 + 2 SG 8.5 puncte

Prioritate la inscrieri vor avea persoanele care au jucat in prima etapa, iar inscrierile sunt limitate in functie de numarul de jucatori inscrisi la unul din cluburi (daca la SunGarden vor fi 10 jucatori inscrisi atunci si clubul Paul Tomita va alinia la start tot 10 jucatori)

Cupa Inter-cluburi Paul Tomita – SunGarden Resort 2014 se desfasura in doua etape, prima etapa se va desfasura in data de 27.10.2014 de la ora 9.30 iar a doua etapa se va desfasura la data de 18.10.2014 la ora 09.30

Regulamentul de joc - Matchplay Individual, 18 găuri. Diferența de HCP se acordă în proporție de ¾ jucătorului cu handicap mai mare. (De exemplu dacă se întâlnesc jucătorul A (HCP10) și jucătorul B (HCP 18) diferența de 8×3:4= 6 lovituri i se acordă jucătorului B. Practic jucătorul A va juca fără HCP iar jucătorul B va primi 6 stroke-uri la găurile index 1-6). Partidele se desfășoară conform regulamentului Matchplay stabilit de R&A, completat de eventuale reguli locale ale terenului.

Fiecare club isi formeaza echipe, castigatori vor fi cei care au cele mai multe gauri castigate pe echipa.

Taxa de participare este de 150 lei (ospitalitate + masa festiva)

Completări Regulament

Înscrierile vor fi acceptate doar pentru jucătorii care corespund statutului de amator, handicapul maxim acceptat fiind 36 atât pentru domni cât și doamne.

Doamnele pot intra în competiție cu domnii singurul avantaj fiind tee-urile avansate.

Se permite folosirea instrumentelor de măsurarea distanțelor.

Scorul unei runde se calculează individual pe găuri. Fiecare gaură poate fi câștigată, pierdută sau încheiata la egalitate.

Dacă jucătorul A câștigă o gaură, scorul este 1-0 pentru acesta sau 1UP și 0-1 pentru jucătorul B sau 1DOWN. Dacă A pierde următoarea gaură, cei doi ajung la egalitate sau all-square (AS). Dacă ambii termină gaura 3 la egalitate scorul rămâne AS. Jocul continuă așa până când numărul de găuri de jucat este mai mic decât diferența de puncte dintre cei doi jucători (de exemplu dacă jucătorul A este 4UP si mai sunt 3 găuri de jucat, partida este încheiata cu scorul de 4&3 pentru A).

Concesia următoarei lovituri, cupe, meci. Un jucător poate face concesie (gimmie) oponentului pentru următoarea lovitură atâta timp cât mingea adversarului este staționară. Pentru adversar se consideră că a terminat cupa cu următoarea lovitură şi mingea poate fi ridicată. O concesie nu poate fi anulată sau retrasă. O gaură sau chiar și meciul se pot ceda în orice moment.

Persoane inscrise in competitie:
  1. Gcpt

    Handicap: 6,2

*